Jesper indefra

Jeg er altid på jagt og fisker efter min næste store udfordring. Jeg har spændt buen og tilbyder stærke kompetencer indenfor digital markedsføring, design, koordinering og formidling. Min erfaring og personlighed gør mig til en robust medarbejder, der ikke vælter hvis vandene er urolige.

 

Du behøver kun læse dette

Gift med Lene, som jeg har tre børn sammen med. Har arbejdet i mange år med digital marketing, grafisk design og undervisning. Jeg er en humoristisk og social person, der sætter en ære i at finde gode løsninger og se resultater på arbejdet. Jeg er udadvendt og ligetil.

 

Vil du lære mig bedre at kende, kan du fange mig på telefon 3023 0656 eller mail hej@jesperkohler.dk

 

Kan du klare mere? 

Mine kendetegn er at være en fleksibel, pålidelig, velovervejet og udadvendt kollega, der er opmærksom og arbejdsom. Det giver mig et solidt grundlag for at handle effektivt og resultatorienteret. Jeg trives godt i en aktiv hverdag, hvor jeg har en involverende arbejdsform. Mine arbejdsmetoder er struktureret og motiverende, hvilket giver dynamik og fremdrift i enhver opgave.

Jeg sætter stor pris på humor, kreativitet og gensidig fleksibilitet. Jeg er idérig og søger optimale løsninger på tværs af både kendte og ukendte faktorer. Jeg bor i Kolding, gift med Lene og vi er forældre til tre drenge. Jeg er en teamplayer, der evner at arbejde selvstændigt og formår at omsætte idéer og visioner til handling.

I min fritid bruger jeg tid med familie og venner, er gerne udendørs, ser film og holder meget af kreativ fotografering. Jeg dyrker moderat motion, så jeg kan holder mig frisk og energifyldt til en god arbejdsdag.

 

Nysgerrig på at se det sjoveste og vildeste familiebillede af os, så se her

 

Hvad siger andre om mig

Andre sætter ofte ord på mig som anerkendende, tålmodig og målbevidst. Det gør de fordi, de kender mig. Disse 3 ord kan have forskellig betydning for den enkelte. Jeg vil gerne sætte ord på betydningen vedrørende mig.

Anerkendende

Jeg ser ud over mine egne interesser og anerkender andres evner og talenter. Jeg vil altid gerne udvikle og højne mit faglige niveau, det sker tit ved at se på andre og anerkende deres syn og vinkel, på en given problemstilling.

Anerkendelse i det daglige. Jeg tror på at selv det mindst skulderklap, kan hjælpe med at løfte alt fra en øv-dag til en hel virksomhedskultur.

 

Tålmodig

Som både underviser og konsulent har jeg haft stor glæde af min tålmodighed. Det giver en respekt og forståelse fra andre, når de oplever, at jeg har tid og tålmodighed, til at sætte mig ind i både en problemstilling og en løsning. I min verden kommer de gode resultater, ved at bevare tålmodigheden og gøre sig umage.

 

Målbevidst

Jeg er altid bevidst om målet for mit arbejde, og fokuseret på vejen derhen. Om målet er en digital KPI eller et fagligt løft for kolleger eller kursister, gør ingen forskel. For at jeg kan yde optimalt, sætter jeg selv (eller andre) et tydeligt mål. En opgave uden mål, er som at sejle en båd - uden kurs mod en havn. Et mål kan både være stort og småt, og det kan være kortsigtet eller langt ude i fremtiden.

18 år i branchen hvad siger de!

Jeg har arbejdet få steder igennem mine år i den grafiske og digitale verden. Det er blevet til en lille håndfuld og der er faldet nogle sætninger af i en række udtalelser. Her er et lille udpluk i tilfældig rækkefølge:

 

"Jespers positive væsen og store imødekommenhed har været et stærkt aktiv i dagligdagen og har gjort ham utrolig vellidt blandt kolleger, kunder og kursister."

 

"Jesper Køhler er en cocktail af humor, venlighed og professionalisme, og meget vellidt af både kolleger og kunder." 

 

"Det har været en fornøjelse at holde indlæg på Jespers kurser. Han har i særlig grad virket både forberedt og engageret, hvilket tydeligt har smittet af på deltagerne."

 

"Jesper Køhler er et meget empatisk menneske samt en fremragende fagmand og formidler."

 

"Vi har nydt godt af Jespers store fleksibilitet – han spænder vidt."

 

"Jesper er altid udadvendt og nem at samarbejde med."

 

 

Af personlige "milepæle" er disse 5 værd at smile af

  • Er "jordmoder" til vores ene søn, ved en uplanlagt hjemmefødsel (håndterer stressede og uvante situationer)
  • Glemt at aflevere sønnen i børnehaven, på vej til arbejde (fokuseret på arbejdet)
  • Et år var julegaverne købt inden december (planlægning, planlægning ...)
  • Næsten købt en båd, i stedet for nyt køkken (tager chancer og anerkender hvis det fejler)
  • Cyklet små 2 km med en vaffelis med 7 kugler (kan man, så skal man)  

 

Vil du lære mig bedre at kende, kan du fange mig på telefon 3023 0656 eller mail hej@jesperkohler.dk

 

Jesper Køhler